Свързани новини

23.05.2009 10:52

ЦСКА и Локомотив ще гонят задължителна победа в дербито

Видян 1382 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборите на ЦСКА и Локомотив София ще гонят задължителна победа в днешното столично дерби от 28-ия кръг на "А" група, предаде БГНЕС.


Очаква се двата тима да поднесат един истински "кървав", интересен и зрелищен за зрителите двубой на стадион "Васил Левски". Успехът е изключително нужен на "червените", тъй като те изостават на две точки от вечния съперник Левски. Ако "армейците" искат да запазят шансове за шампионската титла, трябва да спечелят трите точки.
Победата обаче е много важна за "железничарите" в борбата им с Черно море и Литекс за третото място, което дава право на участие в турнира Лига Европа. В момента "червено-черните" изостават на една точка зад "варненци" и за да запазят шансове за третата позиция, трите точки са жизнено необходими.
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев ще направи смени в състава си за срещата с Локомотив (Сф). След двете поредни загуби от Левски и Черно море, той извади от групата игралия безобразно Фелипе Машадо и Здравко Лазаров, който провали дузпата за "червените" във Варна. Изненадващо в тима попадна латвиецът Викторс Мороз.
Най-вероятно Пенев ще смени и схемата на игра, като ще заложи на по-атакуващ стил. Нападението ще бъде водено от Дормушали Саидходжа и Руи Мигел, които се очаква да бъдат подпомагани от младока Александър Тонев и Виктор Мороз. Изненадващо в групата за двубоя бяха включени младият вратар Иван Караджов и бранителят Александър Събев. Старши треньорът на "армейците" няма да може да разчита на трайно контузените Тодор Янчев и Владимир Манчев, както и на наказания Удоджи. Селекционерът на "червено-черните" Драгомир Окука няма да може да разчита на бранителя Ваня Дзаферович, който получи контузия в последния кръг. Има обаче голяма вероятност Окука да пусне в игра наскоро възстановените Иван Бандаловски и Иво Иванов. Най-вероятно промени в схемата и състава на "железничарите" няма да има. Очаква се атаката да бъде водена от голмайстора на тима Мартин Камбуров и Зоран Балдовалиев. Срещата ще се играе днес от 17,00 часа на националния стадион "Васил Левски" и ще бъде ръководена от Георги Игнатов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за