Свързани новини

11.08.2009 17:59

ЦСКА и Берое ще играят в Пловдив

Видян 1312 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спортно-техническата комисия на БФС взе решение мачът между ЦСКА и Берое да се играе на стадион "Локомотив" в Пловдив, съобщи БГНЕС.


От Локомотив Пловдив са изпратили писмено съгласие до комисията мачът на "армейците" да се проведе на техния стадион. Спортно-техническата комисия ще изчака решението на лицензионната комисия за базата на Миньор Перник. Лицензионната комисия ще мине на инспекция утре и ще реши дали "жълто-черните" ще получат разрешение да играят следващия си мач там. Ако това не стане комисията ще се събере извънредно в четвъртък и ще вземе решение къде ще се играе двубоят между Миньор Перник и Левски.
Перничани получиха от комисията и последен срок - до петък 12:00 часа, да се изчистят задълженията за Костадин Хазуров. В комисията са получили писмо от Беласица, че отборът ще картотекира своите футболисти и треньори до 13 август. Комисията взе решение мачът от третия кръг на "А" група между Литекс и Левски да бъде отложен, като допълнително ще се решава за кога. В случай, че това не стане Беласица отпада и ще се играе бараж за влизане в "Б" между Малеш Микрево и Бдин Видин. Родопа е дала категорично становище, че до петък ще картотекира и ще започне първенството.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв