13.10.2016 09:46

Тайсън Фюри се отказа от бокса

Видян 1350 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Британският боксьор Тайсън Фюри вече не е световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория. Това стана факт, след като 28-годишният състезател се отказа доброволно от поясите във версии WBO, WBA и IBO, които спечели след победата над Владимир Кличко през ноември миналата година.  Фюри отлага два пъти защитата на титлите си, а през септември се провали на допинг тест, като даде положителен резултат за употреба на кокаин. Малко по-късно самият боксьор призна, че е употребявал наркотици, за да преодолява депресиите си. Доброволният му отказ означава, че той е постигнал договореност да получи нов шанс да ги спечели, след като се изчисти от наркотиците. "Предстои ми поредно житейско изпитание след битката на ринга с Владимир Кличко. Ще се боря докрай", коментира Фюри, който по-късно в социалните мреижи отправи и виртуална молитва към Бог да му помогне да си върне поясите.


Британският боксов съвет от своя страна отне лиценза на бившия вече  световния шампион, съобщи Ройтерс. Генералният секретар на организацията Робърт Смит заяви, че решението е взето заради разследването за употреба на допинг от Фюри.


Междувременно бившият световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Дейвид Хей стана първият човек, който анонсира подписването на договор за мач между Антъни Джошуа (Анг) и Владимир Кличко (Укр). Преговорите за този сблъсък започнаха веднага, след като Тайсън Фюри се оттегли от реванша с украинеца.


"Супер е, че мачът Кличко - Джошуа вече е факт", написа 35-годишният Хей. Точният момент е най-важен, а сега е времето за Антъни."


Все още няма официално потвърждение от страна на мениджърите на Кличко и на Джошуа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева