Свързани новини

14.04.2011 14:33

Стилиян лъсва кубе, ако Вила отпадне

Видян 1441 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Капитанът на националния отбор Стилиян Петров се обзаложи - ще си обръсне главата нула номер, ако неговият Астън Вила изпадне от Висшата лига на Англия. Петров се е хванал на бас със свой приятел, който пък ще остане без коса, ако тимът от Бирмингам оцелее. Капитанът е бил абсолютно сигурен в спасението на Вила и затова е приел облога.

Петров се завърна сред титулярите в събота и Астън Вила победи - 1:0 над Нюкясъл у дома. Басът между Стилиян и приятеля му е бил сключен преди триумфа.

С победата тимът на българина изплува - качи се на 14-о място и вече е на пет точки над последния изпадащ. До края в Англия остават шест кръга.

Същевременно поредният експерт, който даде мнение защо Димитър Бербатов не е титуляр, е Алън Хансен. Броеният за корифей в анализите някогашен капитан на Ливърпул разви мнение по казуса с българската звезда.

“Сър Алекс няма милост, когато става дума за трофеи и победи - анализира Хансен пред в. Индипендънт. - За доброто на тима Фъргюсън ще остави на скамейката дори най-голямата си звезда. Явно той вижда, че когато стане напечено и Юнайтед се нуждае от нещо мъничко в повече като усилие, Бербатов не е точният човек.

Българинът е невероятно талантлив, но не го показва във важните мачове. Руни вкара на Сити, Челси (два пъти), игра страхотно срещу Арсенал... В тези мачове е нужно раздаване и битка, а Бербатов не е този тип играч. Класата му обаче не подлежи на съмнение.”



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Ще действате доста неразумно

Ще действате доста неразумно, защото преценките ви за