15.12.2015 15:38

Станаха ясни номинираните за най-добър спортист на България

Видян 1545 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Станаха ясни десетимата номинирани за титлата най-добър спортист на България за 2015 г., както и отбор, треньор и спортист с уврежданията на годината. Победителите ще бъдат обявени на 22 декември. Официалната церемония по връчването на най-престижните награди в българския спорт ще се проведе в Зала 3 на НДК от 18:30 часа под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова и ще бъде излъчена на живо в ефира на националната телевизия.



   В 58-ата анкета Спортист на годината своя вот дадоха 158 действащи спортни журналисти от общо 59 електронни и печатни медии.  Според гласуването им в челната десетка в класацията се нареждат: Антоанета Бонева (спортна стрелба), Боян Петров (алпинизъм), Владимир Николов (волейбол), Габриела Петрова (лека атлетика), Габриела и Стефани Стоеви (бадминтон), Григор Димитров (тенис на корт), Даниел Асенов (бокс), Ивет Лалова (лека атлетика), Станилия Стаменова (кану-каяк) и Тайбе Юсеин (борба).
Първото място при отборите ще бъде определено между националния ансамбъл по художествена гимнастика и мъжкия ни отбор по волейбол.



В категорията спортист с увреждания петимата най-добри са Гергана Баръмова (бадминтон) и лекотлетите Даниела Тодорова, Елена Узунова, Ружди Ружди, Стела Енева.
На церемонията ще бъде връчена и наградата за треньор на годината. Там номинациите са съответно за Ина Ананиева (художествена гимнастика), Николай Бухалов (кану-каяк), Пламен Константинов (волейбол), Серафим Бързаков (борба) и Станимир Стоилов (футбол).
Водещи на церемонията ще бъдат актьорът Захари Бахаров и Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог