Свързани новини

12.03.2020 11:03

Спряха спортовете на закрито в София

Видян 1035 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерството на младежта и спорта забрани провеждането на спортни мероприятия на закрито в градовете, където има регистрирани случаи на заразени с коронавирус. Решението засяга Плевен, Габрово и София, където има потвърдени положителни проби.


В заповедта на министерството се уточнява, че спортните мероприятия на закрито ще се провеждат само при невъзможност за отлагане или препланиране и пред закрити врата. Забраняват се още събитията, в които участват деца, а всички прояви на открито ще се състоят без публика.


В областите без потвърдени случаи провеждането на спортни мероприятия на закрито и открито трябва да бъде ограничено до присъствието на 250 души, като се осигури минимално разстояние един метър между присъстващите или да бъдат поставени през едно свободно седящо място.


"Да се дезинфектират местата за провеждане на спортни мероприятия на закрито преди и след мероприятието. При международни спортни мероприятия участници от страни, определени като рискови, да са преминали 14-дневна изолация на територията на Република България", пише още в заповедта, издадена според предписанията на Националния оперативен щаб за ограничаване на разпространението на коронавируса.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей