Свързани новини

28.07.2009 16:53

Шумахер може да смени Маса във Валенсия

Видян 2181 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седемкратният световен шампион Михаел Шумахер може да се завърне във Формула 1 и да замести контузения пилот на Ферари Фелипе Маса за следващия старт от "кралските гонки" за Гран При на Европа на пистата във Валенсия, информира БГНЕС.


Този вариант бе съобщен днес, след като говорителката на легендата потвърди слуха четири дни след ужасяващата катастрофа на Маса на "Хунгароринг". Маса се възстановява в болница в Будапеща, което означава, че почти сигурно няма да може да кара до края на сезона.
"Пилето", който се отказа през 2006 година, заяви в интервю по време на ГП на Германия, че не смята да се връща зад волана. Говорителката му Сабине Кем обаче каза пред "Би Би Си", че временно завръщане е друг въпрос. Тя каза: "Цялата работа ще бъде обмислена от Ферари. Ако те се обърнат към Михаел, той ще обмисли този въпрос. Обикновено аз щях да ви кажа, че той не се интересува, защото живее хубав и спокоен живот със своята съпруга и нищо не му липсва, но сегашния момент е друго нещо - това обаче все пак е хипотетична ситуация, така че засега Михаел не смята в този момент да влиза в някаква дискусия". Шуми обаче може да откаже да кара във Валенсия на 23 август поради друга причина - контузията във врата, която получи по време на инцидента с мотоциклет през февруари.
Кем допълни: "Аз наистина не мога да ви кажа дали той ще се оправи за да може да кара във Ф1. Ако от Ферари го попитат дали иска да кара, то първо трябва да мине прегледи. Все пак помнете, Михаел освен всичко е човек на 40 години".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог