Свързани новини

27.08.2009 14:27

Шотландската ФА иска наказание за Едуардо

Видян 1341 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнителният директор на шотландската Футболна Асоциация Гордън Смит поиска от УЕФА да накаже нападателя на Арсенал Едуардо Да Силва за "гмуркането" в наказателното поле на Селтик по време на снощната победа на лондончани над "келтите" с 3:1 в Шампионската лига, информира БГНЕС.


Бразилецът с хърватски паспорт спечели важната дузпа, с която "артилеристите" поведоха в резултата на "Емирейтс стейдиъм" и в крайна сметка си подпечатаха визите за груповата фаза на надпреварата. Едуардо обаче успя да излъже рефера на мача, след като падна театрално при едно излизане на Артур Боруц.
Халфът на Селтик Масимо Донато поиска нападателя на Арсенал да бъде наказан моментално веднага след мача, а Смит призова днес УЕФА да направи това, което стори в случая с литовския нападател Саулиус Миколиунас, който "измами", падайки за дузпа, по време на мача с Шотландия на "Хемпдтън парк" през 2007 г. Тогава бяха използвани видео-доказателства и така Миколиунас бе наказан за две срещи. Смит заяви: "Едуардо е прекрасен играч, който се върна да играе на високо ниво след много тежка контузия. В сряда обаче той показа неуважение към играта със спечелването на тази дузпа срещу Селтик. Откакто съм на този пост, аз често повдигам въпроса за симулациите, както в Шотландия, така и пред ФИФА и УЕФА. Това е сериозна опасност за футбола, а миналата вечер показа, че трябва да приемем тези неща сериозно. Аз призовавам УЕФА да го накаже! Трябва да се направи нещо и да се започне още сега. Трябва да се дава пример на младите играчи".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева