Свързани новини

30.06.2021 17:06

Шеф в Левски: Клубът е на ръба на пропастта

Видян 1347 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев написа обръщение към феновете на отбора в профила си във Фейсбук, в което намекна, че клубът е изправен пред реалната опасност от фалит. Това се случи ден, след като собственикът на сините Наско Сираков взе решение да прекрати преговорите с кандидата за акциите Джоузеф Диксън. Ганев, който бе един от най-скептично настроените в ръководството на Левски спрямо английския бизнесмен, призова сега феновете да се обединят отново за спасението на клуба.


В същото време вторият по големина акционер в Левски (притежател на 10% от акциите) - Тръст Синя България призова да бъде сменен целия управителен съвет на клуба, в който в момента влизат изпълнителният директор в оставка Павел Колев, Ивайло Цветков-Нойзи, Илия Христов, Константин Баждеков и Минко Герджиков.


"Надзорният Съвет на ПФК Левски АД да освободи настоящия и да назначи изцяло нов експертен Управителен Съвет, който да осигури пълна прозрачност и отчетност за разходването на събраните от левскарите средства. Само по този начин можем да гарантираме, че всички дарения, спонсори и приходи няма да потънат отново за заплати и комисиони на анонимници със съмнителни футболни качества, както се случи през последния полусезон. А ще отидат там, където трябва – за погасяване на задълженията на клуба. За да го има Левски", написаха от Тръст Синя България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв