Свързани новини

30.09.2020 13:13

Серина Уилямс се отказа, Цвети в трети кръг без игра

Видян 1308 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цветана Пиронкова се класира без игра за третия кръг на Ролан Гарос. Серина Уилямс се отказа минути преди началото на мача между двете от втория кръг и така пловдивчанката вече е в следващата фаза на турнира от Големия шлем в Париж.


На пресконференция Уилямс заяви, че не е напълно възстановена от травма в ахилесовото сухожилие, получена в полуфинала на US Open. Проблемите са се появили отново по време на мача й от първия кръг на Ролан Гарос в понеделник.


"Мисля, че е необходимо да спра и да не правя нищо за четири до шест седмици. Изпитвам трудност при ходене и това е ясен знак, че трябва да отделя време за възстановяването си", каза Уилямс.


Тя допълни, че не е сигурна дали ще може да играе отново през 2020 г.


Само три седмици по-рано Уилямс надви Пиронкова в драматичен трисетов мач в четвъртфиналите на US Open. Дотук американката имаше пет победи срещу Пиронкова.


В следващия кръг българката ще се изправи срещу Барбора Крейчикова от Чехия, която се наложи в три сета над сънародничката си Барбора Стрицова.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.09.2020 16:43

    Ами то с тая маса на 40 г. няма как някое сухожилие на брат Уилямс да не изпращи. А в добавка, нали е и астматичка, за да може да се зоби официално без да проверяват.

  • 002 Anonimen 30.09.2020 16:42

    Брат Уилямс, вероятно да е била предупредена за допинг тест от ЦРУ, видяхте я как тичаше на предния им мач, а след това мощно омекна! Тук не е America First и юбер алес !!!

  • 001 Anonimen 30.09.2020 16:42

    Явно Серина предпочете да избяга, отколкото да загуби. Разбираемо е де. Първо щом е контузена едва ли ще играе добре и ще загуби със сигурност, второ само ще си усложни контузията и съответно лечението може да е по-бавно след това. Ако бе българка или рускиня сигурно щеше да играе, щото само ние и руснаците можем контузени да играем и да издържим. Цветана като е била тинейджърка на село е яла домашно сирене и домати, а Серина като е била тинейджърка е зобала конски анаболи май. При анаболите е така - вдигаш мускулна маса, поличаваш сила, но сухожилия и стави не издържат. А в добавка, нали е и астматичка, за да може да се зоби официално без да проверяват. Много се радвам за Цвети Пиронкова !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката