23-кратната шампионка от Големия шлем заяви, че все още не е мислила за отказването си. „Събудих се, отидох на корта и осъзнах, че за първи път в живота си не се готвя за някакъв турнир, което беше доста странно. Все още опитвам да намеря баланс“, добави тогава Серина Уилямс.

Свързани новини

25.10.2022 10:48

Серена Уилямс обяви, че не се е отказала от тениса

Видян 2369 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


По-малко от три месеца, след като обяви, че слага край на състезателната си кариера, Серена Уилямс направи рязък завой. Американката съобщи в понеделник, че не се е пенсионирала от професионалния тенис.


В началото на август Уилямс заяви, че "ще се наслади на следващите седмици", анонсирайки, че те са последни в кариерата ѝ. По-късно тя отпадна в третия кръг на US Open и се сбогува с тениса.


"Не съм се пенсионирала", каза Уилямс на пресконференция в Сан Франциско, докато представяше своята инвестиционна компания Serena Ventures.


"Шансовете за завръщане са много високи. Можете да дойдете в дома ми, имам корт", добави американката и продължи по темата. "Все още не съм мислила пълноценно за отказване, но преди дни за пръв път излязох на корта с усещането, че не играя състезателен тенис, което беше малко странно. Беше като първия ден от остатъка от моя живот и се насладих, но засега просто опитвам да намеря баланса."
Уилямс е носителка на 23 титли от Големия шлем.


Първата си голяма купа тя спечели наUS Open през 1999 г. Американката прекара 319 седмици на върха на световната ранглиста, включително 186 поредни, което е рекорд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион