Саудитска Арабия иска Джошуа – Уайлдър и Фюри – Усик в една вечер

Свързани новини

24.10.2023 15:53

Саудитска Арабия иска Джошуа – Уайлдър и Фюри – Усик в една вечер

Видян 1713 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че може да срещне друг бивш носител на титла - Дионтей Уайлдър, в същата галавечер, в която ще е обединителният мач за всички пояси между Тайсън Фюри и Александър Усик. Джошуа и Уайлдър преговарят за мач от няколко месеца. Фюри и Усик вече подписаха договора за срещата си, като се очаква двубоят да е в в Рияд. Джошуа потвърди информациите от по-рано, че Саудитска Арабия иска двата двубоя да са в една и съща вечер. Според него това може да се случи чак през април, тъй като тази събота Фюри ще срещне бившия ММА шампион Франсис Нгану, отново в Саудитска Арабия.

"Те искат Усик - Фюри и Джошуа - Уайлдър в една вечер. Това може да не се случи до април. Когато Фюри мине през Нгану, ще сме в края на октомври, началото на ноември, така че се съмнявам, че той ще може да се подготви за мач с Усик през декември, времето е прекалено кратко. Следващият прозорец за такъв мач ще е през март или април. Те искат мегакарта с мачове и им харесва Джошуа срещу Уайлдър в същата вечер", коментира Джошуа, който посети Гран при на САЩ в Тексас, след като миналата седмица влезе като инвеститор в отбора от Формула 1 Алпин.


Джошуа загуби два пъти от Усик, а Уайлдър допусна две поредни поражения срещу Фюри, след като първият им мач завърши наравно. Преди евентуален двубой с американеца Джошуа ще срещне друг съперник, вероятно през декември в Лондон.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион