29.11.2016 11:43

Самолет с бразилски футболисти се разби

Видян 2379 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Самолет със 72 души на борда и 9 души екипаж, сред които и членовете на бразилския футболен отбор Чапекоензе, е катастрофирал над Антиокия (Колумбия) малко преди приземяването си на летището в Меделин, съобщават световните информационни издания. Властите в Колумбия съобщават за 75 жертви и само 6 оцелели при самолетната катастрофа. Живи са останали трима от футболистите на отбора-Джаксън Фолман, Нето и Алан Рушел, един журналист, един техник на самолета и една от стюардесите. Сред починалите е и бившият футболист на ЦСКА Филипе Машадо. Той беше част от състава на армейците, който през 2008 година стана шампион на страната и носител на Суперкупата на България. 32-годишният защитник стана част от селекцията на Чапокоензе това лято, като бе записал 16 мача в бразилската Серия А с едно попадение и три срещи за Копа Судамерикана.


Полетът е бил чартърен и е пътувал от Виру Виру (Боливия). Предполагаемата причина за падането на самолета е електрическа повреда. Самолетът е паднал в планинска местност извън града, което затруднява спасителните операции.


 Отборът на Чапекоензе е трябвало в сряда да гостува на отбора от Меделин-Атлетико Насионал в първия мач от финала за Купа Судамерикана (еквивалент на турнира Лига Европа).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби