efbet

Свързани новини

30.06.2023 12:06

С мисъл за "годишен Голям шлем": Джокович е абсолютният фаворит на efbet за триумф на "Уимбълдън"

Видян 1981 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В разгара на лятото, когато започват клубните турнири в европейския футбол, едно събитие приковава вниманието на всички фенове на спорта, както и на любителите на спортни залози - емблематичния "Уимбълдън", който е третият турнир от Големия шлем за 2023 година.


Тазгодишната надпревара в Лондон е изключително специална, защото може да се превърне в част от исторически ход, дело на Новак Джокович. Сърбинът се е прицелил в това да спечели календарен "Голям шлем" - постижение, недостижимо за нито един велик тенисист при мъжете в историята.


Новак Джокович е абсолютен фаворит на efbet за спечелване на "Уимбълдън"
Тазгодишната надпревара започва на 3-ти юли и приключва на 16-ти юли, като Джокович е безспорният фаворит №1. efbet, който предлага Топ Коефициенти всеки ден, дава сериозно преимущество на Жокера, като ставката за негов триумф е 1.59*.


След като вече спечели "Аустрелиън Оупън" и "Ролан Гарос", Ноле е готов за защита на титлата от “Уимбълдън“. Сърбинът е в серия от 4 поредни триумфа на емблематичните кортове в "Ол Ингланд Клъб", след вдигнането на трофея през 2018, 2019, 2021 и 2022 г.! През 2020 г. шампионатът не се проведе заради Covid-19.


При успех в тазгодишното издание Джокович ще изравни постижението на Бьорн Бьорг и Роджър Федерер, които са единствените тенисисти в "оупън" ерата с 5 поредни триумфа в турнира.


Блестящата му серия от победи на "Уимбълдън" и двете титли от "Аустрелиън Оупън" и "Ролан Гарос" го правят абсолютен фаворит за спечелването на титлата. В същото време триумф в Лондон ще означава запазването на шанса за абсолютно величие - спечелването на календарен "Голям Шлем". Нито един тенисист при мъжете не го е постигал.


Кой може да спре Джокович?


Карлос Алкарас е единственият друг тенисист, който в efbet е с коефициент, по-нисък от 10 - 4.10*. Испанецът беше най-близо до това да спре Джокович на “Ролан Гарос“, но след контузия и тежки крампи не издържа в полуфиналния двубой и загуби в 4 сета. Той е напълно възстановен и ще търси мъст.
Джокович е „вечна класа“ на тревна настилка, докато Алкарас няма толкова практика. Предимството определено е за Ноле, но и Карлос спечели турнира в Куинс (подгряващ за “Уимбълдън“), с което завоюва първата си титла на трева.


Докъде може да стигне Григор Димитров?


За поредна година ще има българско участие на “Уимбълдън“, като Григор Димитров е поставен под №26 в основната схема.


Рекордното постижение на “Уимбълдън“ за Гришо е полуфинал, а тревната настилка е една от най-подходящите за неговите умения. Шансовете му за титла са малки, но все пак efbet дава коефициент 90.00* за триумф на родния представител...


Мачбол - тенис прогнози от efbet.com


"Мачбол" е специализирана рубрика в news.efbet.com, която е фокусирана върху тенис прогнози за предстоящите събития. Тя се води от специалиста Калоян Ангелов, който дава своите предложения за интересни събития в спорта. Рубриката е ежедневна и по време на "Уимбълдън" ще представя интересни анализи върху предстоящите битки в Лондон.


Отговорна игра


Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.


*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни