Голямата звезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, избухна с хеттрик при успеха с 8:0 на клубния си Ал-Насър срещу тима на Абха в срещата от 26-ия кръг на СПЛ на Саудитска Арабия.

Свързани новини

03.04.2024 10:55

Роналдо с хеттрик в Саудитска Арабия

Видян 1105 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голямата звезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, избухна с хеттрик при успеха с 8:0 на клубния си Ал-Насър срещу тима на Абха в срещата от 26-ия кръг на СПЛ на Саудитска Арабия. Победата почти гарантира второто място на Роналдо и компания, тъй като четири кръга преди края те изостават на 12 точки от лидера Ал-Хилал и водят с 11 пункта пред третия Ал-Ахли.

Десетина минути след началото домакините извършиха нарушение непосредствено пред наказателното си поле и на практика подариха водачеството в резултата на съперника си, поднасяйки изстрел от статично положение на топ стрелец като Роналдо. “Супер седем” не изненада никой и засили топката земя, за да открие резултата.

В средата на полувремето гостите получиха нов подарък, като този път нарушението бе извършено малко по-далеч, но в достатъчна близост за ново избухване на Кристиано Роналдо.

Половин час след началото отборът на Ал-Насър реализира и първия си гол от игрово положение. Отавио се възползва от груба грешка в центъра на съперника и след като открадна топката направи необезпокояван рейд до границата на наказателното поле, подаде на аутлинията към голмайстора Роналдо, а той пласира чудесен пас към озовалия се на празна врата Садио Мане. Бившият играч на Ливърпул и Байерн (Мюнхен) не сбърка и направи преднината на своите класическа.

Три минути преди края на редовното време на първата част самият Роналдо отбеляза първия си гол от игрова ситуация, като спази традицията за вечерта и продължи да бележи отвъд пеналтерията. Абдулрахман Гареб демонстрира чудесен поглед върху играта и изведе звездния си съотборник в коридор, а нататък за Роналдо се оказа детска игра да прехвърли излезлия да го пресрещне страж на домакините Чиприан Татарушану.

До края на полувремето 38-годишният ветеран бе наказан още веднъж, като при петото попадение Кристиано Роналдо отново имаше заслуга. Той получи подаване на границата на наказателното поле и вместо да преодолее стража, реши да подаде към Абдулрахман Гариб, който стреля от близка дистанция и направи преднината на гостите разгромна.

След почивката наказателната акция продължи и не след дълго гостите отбелязаха шести гол. Гариб, който подаде на Роналдо за петото попадение, сега бе изведен в наказателното поле и матира с удар по диагонала съперниковия страж.

Десет минути след това бе забит пореден пирон в ковчега на домакините. Абдулазис Ал Елеуи подобно на колегата си от преди малко нанесе удар от вътрешността на пеналтерията за седмия гол в мача.

Крайният резултат бе оформен четири минути преди края на редовното време. Ал Елеуи отново се прояви, като бе достатъчно находчив, за да се възползва от грешка в отбраната на домакините и прати топката в тяхната мрежа, за да направи унижението им още по-болезнено.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей