Свързани новини

16.06.2021 11:16

Роналдо отказа Coca-Cola и призова хората да пият вода (Видео)

Видян 1477 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кристиано Роналдо обяви война на Coca-Cola. По време на пресконференцията преди мача на Португалия с Унгария (б.р. завършил при резултат 3:0 за португалците) Кристиано демонстративно премести две бутилки кола, които бяха сложени с рекламна цел пред него. След това той взе шише вода и призова всички да пият Вода.
Той не се вълнуваше, че брандът е сред основните спонсори на първенството и побърза да покаже, че не иска да има нищо общо с газираната напитка.
В резултат на дейтсвията му акциите на компанията се понижиха с $ 4 млрд.  Междувременно в социалните мрежи се появи видео от 2006 г., в което Роналдо е рекламно лице именно на Coca Cola.

В същото време португалецът стана голмайстор №1 на европейските първенства, след като отбеляза два гола за победата на своя тим на Унгария. Петкратният носител на Златната топка вече има 11 гола на европейски финали и вече е едноличен лидер в класацията.
Любопитен е фактът, че мачът в унгарската столица се игра пред пълни трибуни, като на стадиона присъстваха над 65 000 зрители.
Една от големите звезди на Франция – Пол Погба пък побърза да последва примера на Роналдо. Той обаче се дистанцира от бирата Хайнекен, която е официален партньор на Евро 2020. Халфът на Манчестър Юнайтед  скри предложената му бира  по време на пресконференцията си след двубоя между Франция и Германия (б.р. завършил 1:0 в полза на петлите). Халфът е вярващ мюсюлманин и религията му забранява да пие алкохол. Любопитното е, че наградата му за Играч на мача е спонсорирана именно от Хайнекен, като поставената пред него бутилка беше с безалкохолна бира.
Виж видео Тук!

 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Кака Милка 18.06.2021 01:10

    Клавиатурата ми 'краде' буквите. Едно искам да напипша , а друго излиза. Исках да напиша Санкт Петербург и Хърватия, а не както са излезли на коментара ми! Сори, абаут дет!

  • 001 Кака Милка 18.06.2021 01:06

    Браво на Роналдо! Друга новина за вчера:Домакините Финландия загубиха удома от гостуващия отбор на Русия във финландския град Санкт Петерб с 0:1! Преди наколкодни на откриването на Европейското по футбол, гостуващия отбор на Италия победиха ,като гости на домакините от Турция в тяхната столица, в град Рим с 3:0! Англия също победиха като гости на Кърватия. Мача се изигра в провинциалното хърваско градче Лондон, на хърватския олимпииски стадион Уембли!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.