Освен за Роналдо, работещите за него се задължават да мълчат за това как преминава работния им ден, както и за всичко около близките на звездата и гостите в дома му.

Свързани новини

13.03.2023 17:01

Роналдо купува свободата на служителите си 70 години след смъртта му

Видян 6107 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболната звезда Кристиано Роналдо вече месеци не може да си намери готвач, въпреки че плаща най-малко 6000 евро на месец, заедно с осигурени квартири и храна. Медиите в родината му разкриха причината за това.
 
Наред с редица други претенции, които има, Роналдо задължавал всеки свой служител да не говори за живота и навиците му, както и да разпространява новини от дома му.
 
Това става с т.нар. клауза "смърт", според която подобни неща не могат да се разказват не една и две, а цели 70 години след кончината на футболната звезда.
 
Освен за Роналдо, работещите за него се задължават да мълчат за това как преминава работният им ден, както и за всичко около близките на звездата и гостите в дома му.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Стария Барба 13.03.2023 22:01

    Щом е толкова загрижен за запазване в тайна на фрик тайните свързани с характера на личния му живот и деяния, със сигурност 'косъма' на нарциса Роналдо не е никак чист! Медиите преекспонираха всичко свързано с него.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв