Свързани новини

28.02.2010 18:39

Рома се спъна срещу Наполи, Интер и Милан с победи

Видян 1537 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наполи се добра до инфарктно домакинско равенство 2:2 срещу един от претендентите за Скудетото този сезон - Рома. Столичани поведоха в резултата в 59-та минута след гол от дузпа на Жулио Баптища. В 65-та минута Марко Вучинич удвои резултата. В 75-та минута домакините се върнаха в мача след гол на Денис. Марек Хамшик изравни в 90-та минута от дузпа. Интер и Милан спечелиха двубоите си от кръга и разликата им със столичния тим нарасна съответно на седем и три точки. Другите резултати от кръга:
Милан - Аталанта 3:1
Удинезе - Интер 2:3
Киево - Каляри 2:1
Дженоа - Болоня 3:4
Ливорно - Сиена 1:2
Парма - Сампдория 1:0.


Милан могат да останат без Александре Пато за няколко седмици, след като футболистът контузи дясното си бедро, съобщава БГНЕС. Младото бразилско момче туко-що се завърна след дълго отсъствие от терените, заради мускулни проблеми. Той отбеляза два пъти в днешната победа на росонерите над Аталанта, но неочаквано се появи проблем с футболиста. Очевидно контузията е доста сериозна, след като обленият в сълзи Пато държеше десния си крак. Когато спря да тича по средата на пробега си около него нямаше никой, така, че вероятно травмата не е лека, след като футболистът е изпитал толкова силна болка, която го е накарала да спре. Дженаро Гатузо също ще пропусне мача с Рома, след като получи жълт картон и ще бъде наказан.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.