Свързани новини

16.11.2010 15:47

Революция в Левски при продажба на Гарра

Видян 1303 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предстоящата продажба на суперзвездата Гарра Дембеле е на път да взриви атмосферата на Герена. По информация на 19' феновете на сините готвят бунт, ако 24-годишният французин с малийски паспорт бъде трансфериран в чужбина през зимата. Нападателят, известен с прозвището Черен Гонзо, стана любимец на сектор Б, след като дойде от Локо (Пд) през лятото за 300 000 евро. Към днешна дата Гаррата има 17 гола за 14 мача и се смята, че цената му е скочила малко повече от 10 пъти. Треньорът на Левски Ясен Петров също не иска и да чуе за раздяла с Дембеле и увещава спортния директор Георги Иванов-Гонзо да не се разбива отборът преди сънуваното влизане в Шампионската лига.


Всичко това обаче бледнее пред последната оферта за Дембеле от един от най-емблематичните турски колоси Галатасарай. Истанбулското страшилище, където отскоро треньор е легендарният румънец Джика Хаджи, твърди, че ще извади 3,5 милиона евро за машината за голове на Левски. Конкурент на Дембеле за фланелка с №9 край Босфора е бразилецът от германския Волфсбург Графите, който е желан от кръвните врагове Бешикташ и Фенербахче. Един от двамата обаче трябва да замести чешкия ветеран Милан Барош, който отиде на Али Сами Йен, за да се пенсионира, след като преди това направи кариера в Ливърпул и Астън Вила.  


През октомври комшийските медии разпространиха информация, че друг турски отбор – Трабзонспор, има интерес към Дембеле. Предложените пари обаче далеч не удовлетворяваха Левски - 750 000 евро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак