16-хилядният стадион „Стожице“ в Любляна ще притихне точно в 21:00 ч. за първия съдийски сигнал на ожесточения сблъсък между „драконите“ и „орлите“.

Свързани новини

28.07.2023 15:31

Реваншът Олимпия (Любляна) – Лудогорец – на 1 август от 20:30 ч. пряко по bTV Action

Видян 5987 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Орлите“ ще се опитат да запазят мечтата си за класиране в групите на Шампионската лига

Първенецът на Словения – Олимпия (Любляна), е второто сериозно препятствие пред Лудогорец в дългия път към Шампионската лига. След равенство от 1:1 в Разград „орлите“ ще се постараят да продължат своя полет в най-силната континентална клубна надпревара.

Във вторник (1 август) зрителите на bTV Action ще могат да се насладят пряко на словенско-българския дуел с огромен залог – място в третия квалификационен кръг на УЕФА Шампионска лига.

16-хилядният стадион „Стожице“ в Любляна ще притихне точно в 21:00 ч. за първия съдийски сигнал на ожесточения сблъсък между „драконите“ и „орлите“. 30 минути по-рано – в 20:30 ч., започва специалното студио с водещ Валери Генов. Двубоят ще се стриймва и на спортния сайт btvsport.bg, като ще бъде предаван пряко и на видео платформата VOYO.

Задачата пред избраниците на Ивайло Петев изглежда изключително тежка, но в Словения Лудогорец е готов за нова луда европейска нощ.

След като в предния кръг на турнира българският първенец стопи пасив от два гола и разби Балкани (Косово) на реванша с 4:0, то Кирил Десподов и компания ще се нуждаят от същата мотивация и характер, за да преодолеят силното словенско препятствие.

Не пропускайте реванша между Олимпия (Любляна) и Лудогорец – във вторник (1 август), пряко по bTV Action, на сайта btvsport.bg и онлайн на VOYO!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец