Свързани новини

26.08.2019 10:01

Рефер-депутат от ГЕРБ оплеска последния мач от VII кръг на футболното първенство

Видян 2316 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Считаният за един от най-добрите български арбитри Стефан Апостолов оплеска мача между Лудогорец и Славия от 7-ия кръг на efbet Лига. Битката на Лудогорец Арена завърши при нулево равенство, но реферът и бригадата му се превърнаха в главните действащи лица и допуснаха куп фрапантни грешки, които повлияха на крайния резултат.
Първо Апостолов изгони съвсем незаслужено вратаря на белите Антонис Стериакис за игра с ръка извън наказателното поле, при положение, че стражът игра с крак. В 44-та минута с един далечен Джоди Лукоки беше изведен на скорост зад защитата на Славия. Той стреля от около 25 метра, за да преодолее излезлия да го пресрещне Стериакис. Гръцкият вратар изби топката с крак и предотврати опасността, но изненадващо за всички реферът Стефан Апостолов го изгони за игра с ръка извън наказателното поле. Това беше изключително груба грешка за рефера, защото в нито един момент стражът не докосна топката с ръка, а явно арбитърът беше подведен от помощника си. Но категорично грешката беше очевадна и Стериакис не трябваше да бъде изгонен.
След почивката реферът беше крайно неадекватен и сътвори куп неточности. Първо даде жълт картон на Яцек Горалски за уж нарушение, в което нямаше дори съприкосновение между поляка и съперника му. После спря чиста голова атака на разградчани със засада, която гарантирано нямаше. А върхът беше в 79-та минута, когато той и бригадата му отмениха кристално чист гол на Вандерсон за засада, каквато просто нямаше. Така с неадекватността си Апостолов и помощниците му сложиха кръст на амбициите и на двата отбора да направят хубав мач, а положения определено имаше. Но в крайна сметка победител нямаше, а големият печеливш от тази развръзка се оказа Левски, който остана на върха на класирането в навечерието на дербито с ЦСКА следващия кръг.
След тази развръзка шампионите събраха 15 точки и са на второто място в класирането след Левски, който е с една повече на върха. Славия има вече 9 точки, но остава на седмата позиция и под чертата на плейофната шестица.


Снимка: Getty images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Поли от Симитли 26.08.2019 15:19

    Стефан Апостолов е син на ПОЛИ - кметът на СИМИТЛИ и интимен приятел на Мутрата-ренегат: Шефът на Агромах Методи Бачев унижи грозно Бойко Борисов https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=uzC9KPbRUdE

  • 001 зороAnonimen 26.08.2019 12:08

    футболът е най- несправедливата и тъпа игра.всички дебили я харесват. 80%.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

риби