Свързани новини

25.05.2009 15:57

Реднап ще продава зведите, за да подсили отбора си

Видян 1303 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап бе предупреден, че ще трябва да продаде някои от звездите си преди да доведе нови лица на "Уайт Харт Лейн", съобщи БГНЕС.


Според Реднап Тотнъм е способен да се бори за топ четири в Aнглийската висша лига следващия сезон, ако доведе в тима двама-трима класни футболисти. Независимо от това шефовете на "шпорите" няма да дадат повече пари на Реднап, тъй като са инвестирали голяма сума в Роби Кийн, Уилсън Паласиос и Джърмейн Дефо по време на зимния трансферен прозорец, за да избегнат отпадане от Премиършип. "Вече дадохме всичките си финанси, за да задържим клуба в Премиършип", заяви Реднап. "Видяхме срещу Ливърпул, че все още не сме на добро ниво, тъй като ни липсват основни играчи. Бихме искали да привлечем някои играчи през лятото и аз имам няколко идеи, но трябва да намеря пари, за да ги взема. Ще трябва да лавираме и да уредим добра сделка, тъй като дадохме големи суми, за да вземем Кийн и Паласиос, за да ни задържат във Висшата лига", допълни мениджърът на Тотнъм.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион