Свързани новини

12.04.2009 15:59

Реднап: Павлюченко остава в Тотнъм

Видян 1143 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап сложи точка на слуховете, че руснакът Роман Павлюченко може да се тръгне от "Уайт Харт Лейн" през лятото, цитира БГНЕС. "Искам да задържа най-добрите си футболисти. Роман играе добре. Вкара няколко важни гола, великолепен играч, който е способен на много неща във футбола. Има още много да работи, но ако става въпрос за техника, той е футболист на топ - ниво", каза Реднап. Павлюченко вкара победния гол за тима си срещу Уест Хем в срещата от 32-ия кръг на Премиършип.


Победата над лондонския съперник Уест Хям с 1:0 с късен гол на Роман Павлюченко изведе Тотнъм до седмата позиция във Висшата лига на Англия, което трябва да осигури на тима място в турнира за Купата на УЕФА през следващия сезон, ако лондончани продължат с добрите игри. Капитанът Роби Кийн заяви: "Няма причина да не се класираме за Европа, въпреки че линията между зоната на изпадащите и седмото място в лигата е много тънка. Ако успеем да задминем актива от 40 точки, то тогава може да натиснем през следващия сезон. Хари има страхотна репутация. Той дойде и донесе вяра на играчите".


Капитанът на Тотнъм Роби Кийн заяви, че мениджърът на тима Хари Реднап ще изведе "шпорите" до участие е европейските клубни турнири.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева