С победата Реал затвърди добрата си серия срещу този съперник, като няма загуба в срещи с червените от 2009 г.

Свързани новини

22.02.2023 15:47

Реал Мадрид вкара 5 на Ливърпул след фрапантни грешки

Видян 2092 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Реал Мадрид постигна зрелищна победа над Ливърпул с 5:2 като гост в един от най-чаканите осминафинали в Шампионската лига. Европейският клубен шампион спечели насред Анфийлд в първия мач между двата състава.
С петте вкарани гола Реал нанесе най-тежката загуба на Ливърпул в европейски мач. Дотук червените никога не бяха получавали четири или повече гола на своя стадион.


Тимът на Юрген Клоп поведе с 2:0 след само 14 минути. Дарвин Нунес вкара в четвъртата, а Мохамед Салах в 14-ата минута. Реал изравни с попадения на Винисиус Жуниор в 21-ата и 36-ата минута.
През второто полувреме Ливърпул допусна грешки, които не са присъщи на отбор от тяхната класа. Едер Милитао вкара в 47-ата минута, а след това два пъти се разписа Карим Бензема.
С победата Реал затвърди добрата си серия срещу този съперник, като няма загуба в срещи с червените от 2009 г.
"Странен мач, загубихме 2:5, но има и позитиви за нас. Естествено при техните голове имаше огромни грешки и това трябва да се промени. Началото беше страхотно, така както искахме да играем. Създадохме им проблеми и поведохме 2:0. Техният първи гол им върна самочувствието, вторият гол бе огромна грешка. На почивката чувствахме, че можем да направим нещата добри за нас, но вместо това ни унищожиха с контраатаки”, каза след мача треньорът на Ливърпул Юрген Клоп.

Реваншът в Мадрид е на 15 март.
В друг мач, игран по същото време, Наполи победи Айнтрахт с 2:0 като гост. Хвича Кварацхелия изпусна дузпа в 36-ата минута, но четири по-късно Виктор Осимен откри. В началото на втората част домакините останаха с 10 души след червен картон на Коло Муани, а в 65-ата минута Джовани ди Лоренцо отбеляза второ попадение за Наполи.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби