Реал Мадрид и Манчестър Сити

Свързани новини

10.05.2023 15:17

Реал Мадрид и Манчестър Сити не се победиха в първия полуфинален мач

Видян 3824 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Реал Мадрид и Манчестър Сити не се победиха в първия полуфинален мач в Шампионска лига, завършвайки 1:1. Двубоят на Сантяго Бернабеу предложи футбол на много високо темпо, положения пред двете врати и изключителна игра на вратарите Тибо Куртоа и Едерсон.


Двубоят на Бернабеу започна с натиск на Сити, който до 15-ата минута не позволи на домакините да минат центъра. Няколко пъти се наложи Куртоа да се намесва след удари на Ерлинг Холанд. Реал успя да стигне до вратата на гостите чак в 20-ата минута, когато подаване към Карим Бензема беше пресечено. Когато Сити изглеждаше най-уверен, Реал успя да поведе. Домакините го направиха в 36-ата минута, когато Едуардо Камавинга открадна топката, подаде я към Винисиус и той с мощен шут с десния крак реализира.


След паузата нямаше толкова енергия в действията на гражданите, като отборът на Хосеп Гуардиола не успяваше и толкова трайно да задържи топката. Реал се представи добре, но в 64-ата минута Де Бройне изравни. Белгиецът получи подаване от Гюндоган и с удар по тревата прати топката зад Куртоа за 1:1. До края отборът от Мадрид беше по-опасен, но нови голове не паднаха.


„Добри чувства имам след този мач. Борихме се и искахме да спечелим. Бяхме планирали добре срещата. Резултатът не ни дава някакъв позитив, но продължаваме“, каза треньорът на мадридчани Карло Анчелоти.
„Изиграхме добър мач на такова ниво срещу такъв съперник. Сега се връщаме вкъщи. С нашите фенове ще се чувстваме по-силни“, беше коментарът на Гуардиола.
Реваншът в Манчестър е на 17 май.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Очарованието ви е заразно

Очарованието ви е заразно и с него каменни сърца