Свързани новини

22.02.2020 09:22

Радо Янков със 17-то място в Пьончан

Видян 1867 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Радослав Янков отпадна в квалификацията на мъжкия паралелен гигантски слалом в Пьончан от Световната купа в алпийския сноуборд. Янков зае 17-о място с резултат 1:19.49 минута и не успя да се класира за решаващата фаза на надпреварата.


 


Победител стана 39-годишният италиански ветеран Роланд Фишналер. Негов съперник в големия финал беше руснакът Дмитрий Логинов. Друг руснак - Андрей Соболев, пък се пребори за третото място.


 


В генералното класиране за Световната купа лидер е Фишналер с вече 4 600 точки. След него е друг 39-годишен ветеран - австриецът Андреас Промегер (2720 точки). Трети и четвърти са съответно Соболев (2550 т.) и Логинов (2510). Янков заема 14-ата позиция с 1690 точки. Българинът е 9-и в подреждането за малката Световна купа в паралелния гигантски слалом и 15-и в таблицата за паралелния слалом.


 


При дамите днес спечели швейцарката Джули Цог, а призовата тройка допълниха Надя Охнер (Италия) и Ладина Джени (Швейцария). Цог е втора в генералното класиране за Световната купа с 4000 точки, а водачка е германката Рамона Терезия Хофмайстер с 4800.


 


Източник: Sportal.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни