03.12.2015 15:52

Пулев: Догодина ще се бия отново за световната титла

Видян 1120 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Събота в полунощ българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев ще се изправи срещу американеца Морис Харис в мач № 23 в кариерата си. Събитието ще се проведе на гала-вечер в Хамбург в чисто новата зала Inselparkhalle. Двубоят ще бъде втори за Кобрата в рамките на два месеца, след като през октомври победи бразилския ветеран Джордж Ариас.
Съперникът на българина е с богат опит на професионалния ринг, но не блести с особено впечатляваща визитка. 39-годишният американец има 25 победи с 11 нокаута, 17 загуби, 2 равни мача и един без излъчен победител. Последната среща на Захарния Мо, както е прякорът на родения в Ню Джърси боксьор, е от април миналата година, когато е нокаутиран от руснака Андрей Федосов.



Именно поради тази причина световните букмейкъри обявиха Кубрат Пулев за суперфаворит в мача. Коефициентът на българина е 1,01. Ставката за Харис достига до 21.
До момента Кобрата има 21 победи в 22 мача, 11 от които с нокаут. Единствената загуба на софиянеца е от доскорошния шампион в тежка категория Владимир Кличко. Пулев коментира своите цели на пресконференцията преди срещата си с Харис. „Треньорът ми Ули Вегнер знае как да изведе боксьор до световния връх. Работим в пълен синхрон заедно. Вярвам, че под негово ръководство, ще ставам все по-добър с всеки следващ мач. До една година искам отново да се боксирам за световната титла и този път да я спечеля!“, заяви Кобрата.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.