Свързани новини

10.02.2010 16:08

Предлагат Боян Коцев за орден "Стара планина"

Видян 1515 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Извънредното общо събрание на Българския колоездачен съюз единодушно реши да предложи легендата в българското колоездене и почетен председател на БКС Боян Коцев за удостояването му с орден "Стара планина", информира БГНЕС.


Предложението ще бъде връчено лично на президента на република България Георги Първанов след като в столичната зала "Олимпийска" всички делегати подписаха единодушно писмото. То бе инициирано от спортния клуб "Левски", а удостояването на Коцев с орден "Стара планина" може да стане единствено с решение на държавния глава.
Доайенът на българското колоездене, големия шампион Боян Коцев скоро навършва 80 години и това е добър повод за признанието, обясни генералният секретар на БКС Цвятко Чолаков. Новият управителен съвет на Българския колоездачен съюз пък организира утре специална пресконференция за медиите. Брифингът по традиция ще се проведе в Пресклуб "България" в София, а началото му е от 11:30 часа. В него ще участват почти всички нови лица в управата на велоцентралата, избрани на извънредното отчетно-изборно събрание на БКС преди няколко дни.
На пресконференцията новият управителен съвет ще разкрие приоритетите в своята предстояща работа, а медиите ще бъдат запознати с хода на подготовката и организацията на 60-та юбилейна Международна колоездачна обиколка на България, както и с предстоящите най-важни стартове на най-добрите наши колоездачи от международния календар.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Видим напредък ще постигнете с проектите

Видим напредък ще постигнете с проектите, които сте