30.09.2019 16:09

Пранди: Всеки може да се върне в отбора

Видян 1653 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Всеки волейболист, който покаже, че се намира в подобаваща форма в края на годината, може да бъде включен в националния отбор за европейската квалификация за олимпийските игри в Токио, обяви селекционерът на представителния ни тим Силвано Пранди. Както е известно федерацията призова селекционерът да върне в състава за квалификацията близнаците Братоеви, Николай Николов и Николай Учиков, които бяха зачеркнати от състава за първата олимпийска квалификация, на която бяхме домакини.


"Да, може да се върнат - така както и други играчи, които не намериха място в списъка от 14 състезатели както за олимпийската квалификация във Варна, така и за европейското първенство - заяви 71-годишният италианец пред БНР. - България ще се представи през януари с най-добрия отбор, който тогава може да бъде съставен. Следователно тези играчи, които покажат в месеците дотогава най-добри качества, ще бъдат повикани за участие в този последен олимпийски квалификационен турнир.", разкри Пранди.


Преди няколко дни пък селекционерът разкри, че не е взел Георги Братоев за олимпийската квалификация, защото е бил в кошмарна физическа форма с много килограми отгоре.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни