Свързани новини

15.10.2020 10:10

По-малко от 500 души видяха поредния резил на националния

Видян 1760 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Пред обидно малко публика дори в условията на пандемия българският национален отбор по футбол допусна нова срамна загуба. Този път възпитаниците на Георги Дерменджиев паднаха с 0:1 от тима на Уелс, който дори беше без звездите си Арън Рамзи и Гарет Бейл. На трибуните на националния стадион Васил Левски имаше по-малко от 500 души, при разрешени от министъра на здравеопазването 8500 и чудесно време. За 90 минути в София родните национали не отправиха нито един точен удар към вратата на Уелс, а след късен гол във вратата на Николай Михайлов се стигна до ново поражение за възпитаниците на Дерменджиев.
През последните две години България изигра 19 мача, в които има едва една победа. В трите си срещи през последните 7 дни родните национали паднаха 3 пъти и допуснаха общо 7 гола във вратата си.
Капитанът в мача с Уелс – Николай Михайлов пък нападна съотборниците си след края на срещата. Според него  на отбора му липсва класа заради това, че няма достатъчно футболисти, играещи в силни първенства.
Вратарят беше критичен към нападателя Божидар Краев, макар да не го назова поименно. "Всеки трябва да си направи равносметка къде се намира в момента, защото някои - хайде да не конкретизирам, аз им го казах вече в съблекалнята - малко трябва да слязат на земята, защото сме много далеч от истината."
Преди дни Краев каза, че българите трябва да се гордеят с него, защото ще играе в групите на Шампионската лига с датския Мидтиланд, а след това посочи, че целта му е да вземе наградата Футболист на годината за 2020 г.


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 15.10.2020 15:59

    Не може един вратар,с врат на борец,трудно маневрен, да бъде някаква гаранция за чистата на вратата ни!Осем срещи,шест загуби,вратата ни заприличала на самарското знаме,но"нашето" момче,на "нашия" човек,продължава да стои между двата дирека.В една скрита обществена поръчка,участват баджанаци,любовници,но тя поръчката си остава скрита.90-ет минути,зрителите искат да гледат истински съвременен футбол,оправдаващ парите с които са си закупили билетите.В тази игра,няма място за елементи,които искат да им дойде нещо от Небето.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да