Свързани новини

24.07.2009 14:05

Пини Гершон: Отиваме в Полша за минимум една победа

Видян 1354 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Треньорът на националния ни отбор по баскетбол Пини Гершон заяви, че целта на тима е да се постигне минимум една победа на Европейското първенство в Полша, предаде БГНЕС.


"Паднахме се в трудна група, Полша е домакин, има опит в залата, феновете също ще имат помагат много, а Турция и Литва са много силни тимове. Миналата година победихме Италия, целта сега е да изненадаме някого и да запишем една победа, но най-щастлив ще бъда ако преминем в следващата фаза. Надявам се Васко Евтимов и двамата американци да ни помогнат. Цяла година търсихме играчи, избирахме между 6-7, единият от които от НБА, другият играч от Германия. Тези двамата са оптималния вариант защото дойдоха навреме и искат да играят за България. Няма причина играчите да са под напрежение. Отборите, които ще играят с нас трябва да са внимателни, защото ние сме аутсайдери и отиваме да изненадаме някого. Имаме три възможности да запишем победа и смятам, ме ще го направим", заяви Пини Гершон. Капитанът на националния отбор Тодор Стойков си пожела успех на Европейското. "Очакванията са като за всяко голямо първенство. Готвим се по най-добрия начин, има настроение в отбора, пожелавам си да запишем победи, както и да няма контузии сред съотборниците ми", коментира Стойков. Мениджърът на национала Росен Барчовски изясни програмата на националите за подготовката до Евро 2009 г. в Полша. На 29 и 30 юли ще се изиграят две контроли с Португалия, на 2 и 3 август предстоят проверки с Белгия. На 7, 8, 9 август ще се проведе турнира за наградата на София, а на 17 и 18 август ще има проверка с Русия. На 24 и 25 август ще се играят още две контролни срещи, на 28 и 29 август пътува за Словения, където ще участва в тристранен турнир. На 3 септември е последната контрола срещу Рилски Спортист в зала "Универсиада". Изпълнителният директор на федерация Иван Ценов заяви, че билетите за всички международни срещи на България струват по 3 лв., като с един билет в залата може да влезе цяло семейство. Той добави, че за мачовете ни от Евро 2009 вече са закупени между 60 и 70 билета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес определете кои са вашите основни силни страни

Днес определете кои са вашите основни силни страни и