Свързани новини

30.03.2021 16:03

Паднахме с 1:5 от Северна Македония

Видян 1554 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският футбол продължава да копае дъното. В понеделник младежкият ни национален отбор до 21 години записа нова срамна страница в историята на този спорт у нас. Възпитаниците на Александър Димитров загубиха с 1:5 от Северна Македония. Срещата  бе част от турнира Анталия Къп 21. Унизителната загуба за националния ни отбор идва на фона престижни победи над Украйна с 2:1 и Казахстан с 3:1 в надпреварата.


Доброто представяне на Северна Македония във футбола напоследък не е кой знае каква изненада. Напомняме, че съседите ни се класираха за Европейското първенство за мъже през това лято, докато родните национали не са играли на голям шампионат от далечната 2004 г.


Сегашното участие на младежите на България на турнира в Турция бе част от подготовката ни за квалификациите за Евро 2023. Нашият тим е в една група с Нидерландия, Швейцария, Уелс, Молдова и Гибралтар.


Любопитен е фактът, че наставникът на отбора Александър Димитров бе преди време лансиран като фаворит да води мъжкия национален отбор. Той бе пробутван най-вече от директора на направление Национални отбори и вицепрезидент на БФС Емил Костадинов,  който обяви, че до месец ще обяви кандидатира ли се за шеф на Съюза.  В крайна сметка БФС се спря на друг кандидат, избирайки Ясен Петров за селекционер на мъжете.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци