Насрочената за днес среща между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков с Национален клуб на привържениците

Свързани новини

20.12.2023 12:40

Няма да има среща на Наско Сираков с феновете на Левски

Видян 4432 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Насрочената за днес среща между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков с Национален клуб на привържениците (НКП) и сдружение "Левски на левскарите" пропадна. Това обяви председателят на сдружението Димитър Костадинов.


Причината за това срещата да не се състои по план от 10:30 часа в клубните офиси на "сините" е именно локацията на събитието - Костадинов заяви, че желанието им е срещата да се проведе пред повече фенове и медии. На касите на Сектор Б са се събрали около 50 привърженици на Левски, сред които Владимир Владимиров, Пепи Димитров и Любомир Костадинов-Младежа, като отправят обидни скандирания по адрес на ръководството.

"Не желаем да ставаме съучастници в този процес на загробване. Ръководството и мажоритарят се крият, страх ги е явно. Излезе един служител, станаха тука едни разправии. Има естествено емоции, ние сме преди всичко запалянковци, както се наричаше едно време. Виждате, че не се случва нищо друго освен спорове. Среща няма, ще останем още малко. Не желаем да провеждаме срещи на тъмно без медии и с малък брой хора, които да бъдат баламосвани и да бъдат правени на съучастници в този процес на загробване. Ние понасяме щетите от това - на база на нашия опит прекратяваме тези взаимоотношения.

Оттук-нататък отношенията ще са публични. Медиите, левскарите и най-голямата легенда на клуба Наско Сираков. Не очакваме нищо добро да се случи, срещата няма да се състои - в крайна сметка, всичко зависи от бъдещето, което ще покаже кой е крив и кой е прав. Те вече се измориха да ни лъжат. Този процес не може да бъде безкраен. Този мач сме го играли много пъти, не само сме го гледали. Не желаем да бъдем част от него. Той (б.ред - Наско Сираков) безкрайно обещава и тези неща не се случват - нито една дума, която изрича, не отговаря на истината. Той каза на 9 февруари миналата година, че най-големият му провал ще бъде никой от семейството му да не се запише в сдружението "Левски на левскарите". Той нито веднъж не ни потърси с някакво предложение, през цялото време се крие. Говори неистини, манипулации, квалификации, обиди. Той нарече бившия изпълнителен директор с какви ли не квалификации. Наско Сираков не е член на "Левски на левскарите" от момента, в който му свърши периода за внасяне на членски внос. В момента съм афектиран, да не говоря и аз някакви неща, за които после ще съжалявам. Не приляга на Левски такова поведение", добави още той.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв