Свързани новини

01.06.2011 14:10

Някакви франсета разпраха трупата на Матеус

Видян 1551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболните ни национали станаха за резил пред цял свят, губейки с 0:1 от сборния отбор на остров Корсика в контрола късно онази вечер. Проверката се игра на стадион Франсоа Коти в Аячо – родният град на великия Наполеон Бонапарт. Срамното поражение от полупосредствените франсета идва само 3 дни преди решителната евроквалификация срещу Черна гора. Съдбовният сблъсък е в събота в Подгорица.

Единственото попадение в мача падна в 62-ата минута, когато Йоан Кавали от втородивизионния френски Аячо препарира резервния вратар Владислав Стоянов. След това нашите правеха отчаяни опити да стигнат поне до изравнителен гол, но така и не успяха.

Националният ни селекционер Лотар Матеус пусна титуляри футболистите, които се очаква да започнат и в гостуването на Черна гора. На вратата започна Николай Михайлов, а защитата пред него бе следната: Иван Бандаловски - десен бек, Петър Занев - ляв, а централната двойка бранители бяха Иван Иванов и Йордан Милиев. В средата на терена действаха капитанът Стилиян Петров и Чавдар Янков, а по крилата - Спас Делев (вдясно) и Мартин Петров (вляво). Ивелин Попов игра зад изтегления най-отпред на атаката Цветан Генков. През втората част Матеус пусна изцяло нова единайсеторка, а в игра се появи Маркиньос. За бразилеца от  ЦСКА това бе дебют за България.  

Според източници на 19' от националния отбор след мача Матеус бил казал, че е на 90 минути от това да хвърли оставка. Най-вероятно великият ариец ще го направи при провал в Черна гора. 




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци