Свързани новини

05.04.2021 16:44

Не мисля да се състезавам за друга държава: Антъни Иванов

Видян 1513 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голямата звезда в българското плуване Антъни Иванов сподели, че много трудно някой може да го откаже да се състезава за България, тъй като мечтата му е един ден да донесе златен медал от голямо първенство именно за родината си. 21-годишният състезател допълни, че много хора са го отписвали от плуването, но сега той има ковта за олимпийските игри, а те ще гледат големия форум по телевизията и ще пляскат.


“Дали ще се състезавам за друга държава? Единствено, ако федерацията спре да си върши работата, не върви напред и не дава възможност на всички таланти да се развиват. Тогава не само аз ще помисля за такова развитие. Но ако си вършат работата и ни помагат на нас да се развиваме, не мисля, че някой ще смени флага. Винаги съм бил горд, че се състезавам за България. Още от малък чувството да се състезаваш за България е различно. Не мисля да сменям държавата въобще.


Винаги ще вярвам, че един ден мога да донеса злато на България. Пожелавам си в плуването да няма допинг и да видите другите колко са далеч от мен. Говоря за хората, които са преди мен. Но проблемът с допинга го има във всички спортове”, каза Антъни Иванов, който не иска да се връща към скандала от това естество у нас, но все пак сподели: “Никой не застана зад момчетата, което, според мен, не е правилно. Но каквото сме говорили, говорили. Няма смисъл да го коментираме. Да оставим момчетата, които бяха въвлечени в този скандал без да са виновни, да тренират. Да си гонят европейското и световното. Мисля, че имаме шаносове и за европейска, и за световна титла при юношите през тази година. Така че може да е силна година за нашето плуване.


На държавното първенство не съм си говорил с тях по тази тема. Те си имат подготовка, имат си треньори. Надявам се да не им тежи скандала, защото те не са виновни, каквото и да е станало.


Като застанем зад блокчетата и трябва да плуваме за България - плуваме за България”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог