Свързани новини

17.06.2009 13:31

Навратилова призова играчите да не мрънкат на Уимбълдън

Видян 1431 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендата на Уимбълдън Мартина Навратилова призова да се махнат "слабите рефери", за да бъде по-трудно и да се избегне мърморенето на "All England Club", предаде БГНЕС.


Последната, която вдигна децибелите беше португалската тийнейджърка Мишел Ларчър де Брито, докато Мария Шарапова, Серена и Винъс Уилямс всички те критикуват. Наваратилова, която за 12 години има девет титли от Уимбълдън и 18 титли от Големия шлем като цяло смята, че оплакването е вид "измама" и трябва да се премахне от официалните мачове. "Това трябва да се контролира. Проблемът не е колко са високи, въпросът е дали това влияе на опонента. Отговорът е "да" и нещо трябва да се направи по въпроса. Не съперникът ти трябва да се оплаква, това е работа на съдиите. Не е редно аз да му казвам грешките "Хей, в правилника не пише така". Играчите не бива да имат това напрежение, защото след това си казваш 'Да кажа ли нещо след тази топка? Да изчакам ли да се разменят? Да кажа ли нещо?', тогава мислиш само за играта. Не е работа на играчите да мислят за правилника, съдията казва кое е правилно и грешно. Съдиите са слаби и трябва да бъдат по-силни, трябва да упражняват властта си. Да поемат отговорност", коментира Навратилова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните