Последният е в конфликт с президента на федерацията Неделчо Колев, заради което работи вече половин година без договор и заплата.

Свързани новини

09.06.2022 15:56

Националите по вдигане на тежести ще се откажат, ако треньор на отбора не бъде Иван Иванов

Видян 4475 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Състезателите от националния отбор по вдигане на тежести, които спечелиха 5 златни, 1 сребърен и 2 бронзови медали на Европейското първенство в Тирана, се обединиха около мнението, че ще се откажат от отбора, ако негов треньор не е Иван Иванов. Последният е в конфликт с президента на федерацията Неделчо Колев, заради което работи вече половин година без договор и заплата.


 


"Благодаря на Иван Иванов. Въпреки проблемите с федерацията, не престанаха да ни подкрепят. Доста хора се опитаха да ни спъват. Ако не беше треньорът, нямаше да се представим на това ниво. Най-кофтито беше, че Неделчо Колев не ни поздрави. Не е човешко, защото ние нямаме никаква вина", коментира на пресконференция европейският шампион Валентин Генчев.


 


"Искаме промени във федерацията. Не сме окей с това ръководство. Неделчо Колев не е човекът, който трябва да бъде президент. Иван Иванов ни помагаше финансово и по всякакъв начин. Съединението прави силата и може да постигнем много успехи, ако се обединим", добави друг шампион от първенството Ангел Русев.


 


"Нека да оставим работата на хората, които могат да я вършат. Неделчо Колев не става, да се пренасочи другаде. Ако не бяха тези треньори, всичко щеше да приключи отдавна. Ако е мъжкар, Неделчо Колев трябва си отиде. Той не представлява нищо без състезателите и треньорите. Ако иска, може да отиде да вдига сам", бе мнението на европейския шампион Христо Христов.


 


С мнение се включи и друг златен медалист от шампионата - Дейвид Фишеров, който е пътувал с колата си до Белград, където я е оставил на паркинг и си е купил билет за Тирана с лични пари. Състезателите разказаха, че 5-6 месеца са били на лагери и са спазвали режима, а пътуването им за Европейското първенство е било кошмар, като са станали в 3 часа през нощта за полет, който е бил анулиран. При втория полет до Франкфурт са имали 20 минути да сменят терминала, като са тичали през цялото летище.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец