Свързани новини

01.05.2011 15:12

Набутаха националния в далавера на Абрамович

Видян 1715 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че причината за загубата 1:2 от притежавания от руския олигарх Роман Абрамович Челси в 35-я кръг на английската Висша лига са единствено и само неправилните и тенденциозни съдийски решения. Знаменитият спец изрази мнение час по-скоро да бъдат въведени видео повторенията, за да могат да се избягват подобни грешки и даде за пример дори мач на българския национален отбор отпреди 15 години. 

„Вижте двата гола в нашата врата. В първия случай топката не премина голлинията, а вторият беше реализиран от засада. Първият гол напълно промени играта. Докато не започне да се използват високи технологии, нещо като Ястребовото око в тениса, това ще продължи. Най-трудното нещо на света е да се види добре положението от мястото където беше съдията. Футболът се нуждае от технологии. Повторението на всяка ситуация ще отнема няколко секунди. Пет секунди, за да разбереш има ли гол или няма. Получаваме справедливо отсъждане, а след това мачът продължава. Не разбирам, защо до този момент не са въведени видео повторенията”, добави още Реднап. 

В този ред на мисли, за да защити тезата си, мениджърът на Тотнъм намеси и мач на националния отбор на България: „Спомням си един двубой от европейското първенство в Англия през 1996-а година. Мачът беше България – Румъния, през 1996 година и Румъния вкара гол. Топката премина линията с два фута (около 60 сантиметра). Това беше показано на екраните след пет секунди, но резултатът остана 0:0.” 

Във въпросния мач, на 13 юни 1996, на стадион Сейнт Джеймсис Парк България постигна първата си победа на европейски финали – 1:0, с попадение на Христо Стоичков. 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак