Свързани новини

24.05.2010 17:22

Моуриньо връща Фиго в Реал

Видян 1479 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бъдещият треньор на Реал Мадрид Жозе Моуриньо е избрал за свой помощник португалеца Луиш Фиго. Специалния държи да има до себе си човек, който познава начина на работа на Сантяго Бернабеу. Както е известно, португалският халф премина от Барселона в Реал Мадрид през 2000 г. за сумата от 56 млн. долара. Именно затова той бе обявен за предател и прокълнат до девето коляно от цяла Каталуня. Фиго игра за Белия балет до 2005 г. Единствената пречка за завръщането му в Реал е президентът Флорентино Перес, с когото навремето се изпокараха. Останалите специалисти в щаба на Моуриньо ще са кондиционният спец Руи Филипе да Куня, асистентът Мануел Ферейра и треньорът на вратарите Силвино де Алмейда, които са неизменна част от щаба му. 


С тях Специалния изживя специален сезон начело на Интер, като спечели Скудетото, Купата на Италия и Шампионската лига. По този начин Мо влезе в историята на футбола като единственият треньор, стигал до финал в ШЛ с три различни отбора и вдигал купата с два от тях - шампион с Порто (2004 г.), финалист с Челси (2008) и шампион с Интер (2010).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв