Свързани новини

30.09.2014 14:01

Моментът настъпи: Лудогорец посреща Реал Мадрид

Видян 1259 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският шампион Лудогорец ще изиграе първия си домакински мач от най-комерсиалния футболен турнир в Света – Шампионската лига. Стадион Васил Левски ще посрещне не кого да е, а испанския колос Реал Мадрид. Феновете ще запълнят трибуните до краен предел, за да могат да гледат футболните величия Кристиано Роналдо, Икер Касийяс, Гарет Бейл, Серхио Рамос, Хамес Родригез и още, и още.


Лудогорец вече направи дебюта си в Лигата, когато преди две седмици за малко да направи равен мач с Ливърпул на Анфийлд. Само късметът помогна на мърсисайдци да измъкнат трите точки, след като в последната минута на мача реферът свири доста спорна дузпа в ущърб на разградчани.


Настроението в лагера на българските орли е приповдигнато и вярват в чудото. Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви пред испанския вестник AS, че очаква равен резултат: „Играем наравно с грандовете. Прогнозата ми е 2:2“.


В лагера на десеткратните и настоящи носители на трофея Реал Мадрид, обаче надали ще подценят мача. Още повече, че голямата звезда на Белия балет Кристиано Роналдо със сигурност ще търси хеттрик във вратата на българите. Само три гола делят португалския стрелец от върха във вечната ранглиста на голмайсторите в Шампионската лига. CR7 е натрупал 68 гола, като вече изпревари Лионел Меси (67). На върха остава Раул със своите 71 попадения. Роналдо мачка голови рекорди от началото на сезона и вече събра два хеттрика. Той има десет гола в последните си пет срещи.


Мачът започва от 21:45 ч.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец