Свързани новини

31.08.2009 11:13

Младежите се събраха на лагер

Видян 1303 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младежкият национален отбор на България се събра тази сутрин на лагер преди европейските квалификации с Казахстан на 4 септември и с Швеция на 9 септември, информира БГНЕС.


Пред националния стадион "Васил Левски" се събраха 20 от повиканите момчета на Иван Колев. На лагер-сбора не се появиха единствено вратарят на ЦСКА Иван Караджов, който е получил контузия в адукторите и отпада от състава за предстоящите две срещи, както и другият страж на младежите Марио Кирев, който ще се присъедини към тима по-късно днес. Кирев все още не се е прибрал от Италия, където късно снощи неговият Ювентус гостува на Рома и спечели с 3:1. Всичките възпитаници на Иван Колев дойдоха в отлично настроение, въпреки ранния час на сбора. Според наставника на тима нито един от останалите играчи не се оплаква от здравословни проблеми. В автобуса се качиха защитниците Павел Виданов и Иван Иванов (ЦСКА), Виктор Генев (Левски), Тодор Стоев (Чавдар Етр), Милчо Макенджиев и Мартин Дечев (Локоотив Мз), Васил Божиков (Минъор), Филип Филипов (Сливен); полузащитниците Атанас Апостолов (Сливен), Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов (Левски), Дани Кики (Локомотив Пд), Дилян Колев (Ком-Минъор), Тодор Колев (Черно море), и нападателите Виктор Петаков (Сливен), Страхил Попов (Локомотив Мз), Атанас Тонев (Сливен), Галин Иванов и Радослав Димитров (Славия), Иван Цачев (Пирин). Възпитаниците на Иван Колев отпътуваха за Ловеч, където в петък, 4 септември ще приемат на Градския стадион тима на Казахстан.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.