Свързани новини

30.11.2021 13:15

Министър Кузманов взе участие в Съвета на министрите на младежта от ЕС

Видян 1705 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов взе участие в Съвета на министрите на младежта от Европейския съюз, който се провежда в Брюксел. Диалогът на ЕС по въпросите на младежта е форум за непрекъснато съвместно обмисляне и консултиране по приоритетите, изпълнението и следващите стъпки в рамките на сътрудничеството в ЕС по въпросите на младежта.
На Съвета на министрите бяха обсъдени гражданските пространства за младите хора. По време на своето изказване министър Андрей Кузманов акцентира върху ролята на държавата по отношение на развитието на младежките центрове в България.
“В България съществуват голям брой младежки центрове, в това число общински, на младежки организации и четири центъра по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“. По същата програма е осигурено и финансиране за нови четири центъра. Те покриват високи стандарти за младежка работа, предоставят комплексни услуги за младите хора, в това число и тези от уязвимите групи. Същевременно, в Плана за възстановяване и устойчивост е предвидено изграждането на над 50 центъра за личностно развитие на ученици и младежи в подкрепа на устойчивото възстановяване на общините. Министерството на младежта и спорта работи по разработването и внедряването на стандарти за качество при предоставяне на младежки услуги в


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци