Свързани новини

22.10.2009 10:42

Милан наказа Реал като гост в Мадрид

Видян 1188 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Милан победи като гост Реал Мадрид с 3:2 в мач от Група С на Шампионската лига по футбол въпреки реверансите към Белия балет на рефера Франк де Блеекере.


Първото полувреме на срещата бе белязано от множество неточни пасове и отигравания от страна и на двата тима. Като главно действащо лице се открои реферът Де Блеекере, който още в 5-ата минута не отсъди очеваден непряк свободен удар в наказателното поле на Реал, след като вратарят Касияс улови върната му с крак топка. В компенсация в 14-ата минута реферът пък подмина нарушение срещу Бензема в полето на Милан. През цялата първа част росонерите не отправиха нито един удар в рамката зад Касияс, но въпреки това първата чиста голова възможност бе за тях - Пипо Индзаги, изскочил сам пред Касияс, бе намерен с великолепен пас от Зеедорф, но волето му не се получи. В тези минути единствени Зеедорф, Пато и донякъде Пирло от гостите знаеха защо са на терена. От своя страна домакините наложиха териториален превес, увенчал се с успех в 19-ата минута след груба грешка на вратаря Дида, наказан от неостаряващия Раул - 1:0 за Реал. Втората част на мача започна по същия начин, предвещавайки лесна победа за Кралския клуб. Върху Дида се изсипа порой от удари на Кака, Марсело и Раул, но бразилският вратар отрази всичките с вещина, реванширайки се за гафа си през първото полувреме. Не след дълго обаче, само в разстояние на четири минути, на терена настъпи пълен обрат - в 62-ата минута Пирло изненада Касияс с прецизен удар от над 30 м - 1:1, а в 66-ата Пато удвои головата сметка за росонерите. Играчите на Реал се втурнаха да изравняват и успяха да го сторят в 76-ата минута чрез току-що влезлия Дренте, направил безпомощен Дида с точен удар извън палантерията. В 85-ата минута страстите се нагорещиха, след като реферът отмени чист гол за Милан, отбелязан с глава от Неста. Но дори Де Блеекере не успя да помогне на Реал, след като само минута-две по-късно Пато вкара от воле, оползотворявайки пас като по конец на Зеедорф. Информацията е цитирана от БГНЕС. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към