Свързани новини

17.09.2013 17:22

Мегафестивал на силовите и бойните спортове в София

Видян 1533 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Невиждан фестивал и експо на силовите и бойните спортове ще събере на 19 октомври срещу символичния вход от 10 до 20 лева десетки хиляди фенове и практикуващи в Арена Армеец. Цял ден – от 9,30 ч. сутринта и чак до полунощ те ще имат възможността да се наслаждават на атракции, демонстрации и ще могат да се докоснат до нови специализирани стоки и продукти. Такова шоу се прави за първи път не само у нас, но и на Балканите.


Голямата атракция ще бъде шоуто Димитър Димитров Класик под патронажа на легендарния ни културист. Световни звезди на бодибилдинга ще се съберат пред българската публика. Феновете ще могат да гледат също стронг фит, състезание от лежанка,


премиера ще има и бикини фитнес


Тъй като не става въпрос само за силови, а и за бойни спортове, в Арена Армеец ще могат да се видят и дисциплините, които са истински хит сред младите хора в момента. Става въпрос за придобилите култов статус в целия свят


граплинг, жиу житцу, муай тай


 


Наред с битките и мускулите, е предвидено зрелище и за ценителите на женската красота. Фантастичният еротичен балет на фитнесдамата и топмодел Биляна Йотовска ще покаже своя спектакъл.


Secret Garden Show е на световно ниво


 


С рекорден награден фонд от американския гигант Swanson и с медиен партньор ТВ7 е предвидената за финал на уникалното събитие ММА гала. Тя ще надмине всичко виждано досега.


Състезатели от България, Бразилия, Италия, Румъния, Венецуела ще влязат в клетката. Коронният бой на вечерта ще бъде срещата между латиноамериканеца Рони Александър, който надви звездите на ММА у нас - Близнаците, и Георги Валентинов. Той пък неотдавна победи зрелищно в турнирен мач руски спецназовец.


Много атрактивен се очаква да бъде и мачът между Йон Паску от Румъния и нашия Николай Алексиев, както и другият ни сблъсък с комшиите – между Никола Дипчиков и Никола Бонати. Валентин Николов излиза срещу италианеца Иван Мусардо, а Владислав Кънчев се изправя против бразилеца Диего Борхес. Общо мачовете са 8 и са от 8 вечерта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв