Свързани новини

12.11.2021 16:11

Медалистите от Европейското първенство по бокс за младежи с признание от спортния министър

Видян 892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Поредно признание от министъра на младежта и спорта Андрей Кузманов за своите успехи получиха младите български боксьори Уилиам Чолов, Радослав Росенов, Даниел Крилов, Кирил Борисов и техният треньор Борислав Бояджиев. Спортният министър награди с почетни плакети на ММС европейските шампиони по бокс за младежи Уилиам Чолов (75 кг) и Радослав Росенов (60 кг) от шампионата на Стария континент в Будва, Черна гора.  


    Бяха наградени и бронзовите медалисти Даниел Кирилов (57 кг) и Кирил Борисов (+92 кг). Завоюваните от тях медали наредиха България на четвърто място в крайното класиране на шампионата.


    Спортният министър поздрави медалистите и им пожела да бъдат здрави и да продължават да радват спортната общественост с постиженията си. Той увери боксьорите, че е готов винаги да ги подкрепи.


    Треньорът Борислав Бояджиев сподели със спортния министър, че е изключително доволен от представянето на младите ни боксьори и ако продължават да бъдат така целеустремени, ги очакват големи успехи и сред мъжете.


    Медалистите тази учебна година са абитуриенти, а от следващата влизат в мъжките категории. Призьорите от Европейското първенство - Уилиам Чолов, Кирил Борисов и Радослав Росенов са възпитаници на 57 СУ „Св. Наум Охридски“, София, 30 СУ "Братя Миладинови", София, и Спортно училище "Майор Атанас Узунов" -  Русе.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.