Свързани новини

05.06.2011 16:38

Матеус кастри отбора, зъби се на народа

Видян 2069 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният селекционер Лотар Матеус изригна срещу играчите си и целокупния български народ след 1:1 с Черна гора късно снощи. С хикса в Подгорица нашите практически се простиха с илюзиите си за класиране на европейското догодина, като само на теория имат някакви мижави шансове да го докарат до бараж. След 5 изиграни мача в квалификационна група G ние сме предпоследни с нищо и никаквите 5 точки. Същия актив имат и швейцарците, които обаче са с по-добра голова разлика. Първи и втори са Англия и Черна гора с по 11, последен е Уелс с 0.


На аерогара София при завръщането на отбора посред нощ, видимо изнервен, Матеус даде дълго интервю пред медиите.


“Не мога да си обясня липсата на мотивация в някои от състезателите. Как е възможно да не искаш да се представиш на 100 процента с фланелката на собствения си национален отбор? Промени ще има и те най-вероятно ще са перманентни за някои от състезателите. Съвсем нормално е сега да не искам да ви кажа имената на тези, с чието поведение не съм съгласен и от които не съм доволен. Това си остава информация, която ще споделя специално с тях. Когато става дума за национален отбор не може да има компромиси”, заяви Матеус.


“Не мисля, че контузията на капитана Стилиян Петров е чак толкова сериозна. Ще почакаме да видим какво ще кажат лекарите, но мисля, че всичко ще бъде наред. Колкото до останалите неща - съжалявам, но това е разговор за в съблекалнята, а не за извън нея”, допълни световният и европейски шампион.


Матеус уж на шега коментира действията си при смените и защо е закъснял да ги направи: “Знам, че в България националните селекционери са около 7 милиона. Затова се извинявам на останалите 6 999 999 за това, че не спечелихме трите точки.”


Сега като едното нищо Матеус може да си бие камшика от България, без изобщо да обсъжда възможността да поднови договора си с БФС. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.