Свързани новини

08.02.2013 11:20

Матей Казийски се завръща в националния отбор

Видян 1943 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-голямата звезда на българския волейбол Матей Казийски ще прекрати бойкота на националния отбор. Той ще се завърне в състава за европейското първенство през 2015 г., пише Меридиан Мач.


То ще се проведе в България и Италия. Според изданието, Казийски си е поставил този срок, защото смята, че дотогава проблемите във волейболната федерация ще са се изгладили.


Матей напусна "лъвовете" през юни миналата година, малко след като това стори и селекционерът Радостин Стойчев. Той му е наставник и в Тренто.


Волейболната ни звезда изтъкна като причина за това свое решение ръководството на БФВ. Той обяви, че няма да промени позицията си, докато Данчо Лазаров управлява този спорт у нас.


Изданието твърди още, че от федерацията подготвят завръщането на Мартин Стоев начело на националите. Това ще стане при провал в Световната лига това лято.


Тогава договорът на Камило Плачи ще бъде прекратен и бившият селекционер на "лъвовете" ще бъде ангажиран на момента. Той е гласен за селекционер още по време на европейското в Дания и Полша през септември.


Подобен ход на федерацията по всяка вероятност ще се окаже фатален за евентуалното завръщане на Матей в отбора. Той вече обяви Мартин Стоев за изключително слаб треньор и това породи конфликт между тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката