Свързани новини

18.03.2013 10:38

Марешки изоставя Локо Пловдив

Видян 1226 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки заяви, че след края на сезона ще изостави бяло-черните. „Ангажиментът ми е до края на шампионата. Ще изпълня това, което съм поел като отговорност и ще издържам отбора до финала на първенството. След това прекратявам взаимоотношения с клуба“, заяви в ефира на Нова ТВ варненският бизнесмен. Марешки финансира Локомотив от миналата есен, когато пое пловдивчани след раздялата им с Коко Динев. Миналата седмица Марешки бе обвинен от бившия шеф на феновете на смърфовете Костадин Славов, че искал подкрепа на изборите, за да продължи да налива пари в клуба. „Няма да допусна подобно отношение към мен. И още нещо. Казват, че съм в Локомотив, за да гласуват феновете за мен на изборите. Призовавам привържениците на отбора да не гласуват за мен. Само тези, които искат да променят България“, каза още Марешки.


Отборът на Марешки е на 6-то място в класирането на А група с 28 точки на 7 точки от зоната за евротурнирите. Смърфовете записаха едно равенство и загуба през последните два кръга.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог