Футбол

Свързани новини

20.09.2023 15:49

Манчестър Сити обърна Цървена звезда, вратар спаси Лацио от загуба

Видян 2690 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Манчестър Сити започна защитата на титлата си в Шампионската лига с успех с 3:1 срещу Цървена звезда като домакин. Шампионите изиграха добър мач, като пропуснаха да спечелят с по-голяма разлика. През първото полувреме Сити доминираше, а вратарят на Цървена звезда Омри Глазер спаси няколко удара на Ерлинг Холанд, Фил Фоудън и Бернардо Силва. В края на първото полувреме сръбският тим изненадващо поведе, след като Осман Букари се измъкна от защитата на Сити и вкара. Хулиан Алварас изравни за домакините още в началото на второто полувреме, а малко след това гол на Кайл Уокър беше отменен заради засада. Глазер спаси отново удари на Алварес и Холанд. В 60-ата минута Манчестър Сити поведе след нов гол на Алварес, като този път Глазер допусна грешка. Родри вкара за за крайното 3:1 с хубав удар в 73-ата минута.


В група E Лацио и Атлетико Мадрид завършиха 1:1. Пабло Бариос изведе гостите напред в 29-ата минута. Домакините натиснаха в края на мача и стигнаха до равенството с гол на вратаря Иван Проведел. Той засече с глава центриране на Луис Алберто в 95-ата минута и спаси тима си от загуба. В другия мач от групата Фейенорд победи с 2:0 Селтик.


В група H Барселона започна с убедителна победа с 5:0 срещу Антверпен. Домакините решиха мача още до 22-ата минута след голове на Жоао Феликс, Роберт Левандовски и автогол на Йеле Батайе. След почивката Гави и отново Жоао Феликс направиха резултата 5:0.


ПСЖ пък се наложи с 2:0 на Борусия Дортмунд в мач от група F. Килиан Мбапе откри резултата от дузпа в 49-ата минута, а Ашраф Хакими вкара втория гол в 58-ата. Рандал Коло Муани и Усман Дембеле пропуснаха още положения за ПСЖ, а Витиня удари греда. За Борусия Джейми Байноу-Гитенс също уцели греда. По-рано в първия мач от групата Милан и Нюкасъл завършиха наравно.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей