Свързани новини

13.04.2021 16:44

Манчестър Юнайтед е фаворит да вземе Роналдо

Видян 1684 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Манчестър Юнайтед е фаворит да привлече Кристиано Роналдо, пишат медиите в Италия. Бившият клуб на португалеца е заитересован да си върне петкратния носител на Златната топка. Припомняме, че само преди дни Роналдо показа доста негативни емоции по време на двубоя на неговия Ювентус срещу Дженоа. Въпреки победата с 3:1 Кристиано напусна бесен терена, захвърляйки на тревата фланелката си. Тези негови действия подсилиха спекулациите, че той ще напусне торинци след края на сезона. Португалецът има договор за още един с италианския гранд.
Неотдавна се спекулираше, че Роналдо може да се върне и в Реал Мадрид, но на този етап това е само в сферата на спекулациите. Съществува, разбира се, и възможност Кристиано да изпълни договора си с бианконерите. Най-съществената причина, която би продиктувала подобно негово решение са прословутите данъчни облекчения и по-специално законът, според който чужденци, които живеят на Ботуша, могат да се възползват от възможността да плащат заместващ фиксиран данък в размер на € 100 000  годишно за всичките си доходи, получени зад граница. Това включва спонсорски договори, имидж права, капиталови печалби и т.н. От тези пера Роналдо получава огромни суми, за които навсякъде другаде би плащал много по-големи данъци.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.